Stopstres - supliment naturalStresul este modul în care organismul nostru reacționează în cazul unor situații frustrante sau unor situații în care adrenalina atinge cote maxime. Perioadele de stres prelungit sau anxietatea pot produce efecte ce se manifestă printr-o stare de nervozitate, dar pot duce și la afecțiuni psihice grave.

STOPSTRES este un supliment alimentar cu o compoziție optimă de plante care favorizează reducerea stărilor de anxietate și instalarea unui somn odihnitor.

Tot mai multe studii arată că extractul de muşeţel este remediu pentru o serie de afecţiuni. Consumul de muşeţel este corelat cu o creştere semnificatiavă în urină a nivelului de hipurat (un produs rezultat din descompunerea unor compuşi de bază din plante) şi de glicină (un aminoacid).

Muşeţelul este cel mai popular mijloc terapeutic pe care oamenii îl folosesc pentru a se relaxa şi a adormi. Proprietăţile sale sedative îl fac să fie o alegere populară şi pentru cei care vor să scape de insomnie. Pe langă efectele asupra sistemului nervos, mușețelul relaxează nervii, stimulează sistemul imunitar, relaxează spasmele musculare, reduce inflamaţia, îmbunatăţeşte funcţia ficatului, diminuand astfel efectele pe care stresul îndelungat le are asupra organismului.

Teiul este numit “arborele care vindecă sufletul”. Principiile active din extractul de tei sunt eficiente pentru ameliorarea iritabilităţii nervoase a isteriei, inclusiv în cazurile în care aceste probleme apar pe fondul insomniei, al epuizării şi al anumitor tulburări hormonale (sindrom premenstrual, sindrom premenopauză sau menopauză), ameliorează durerile de cap, indigestia, diareea.

Lavanda are proprietăţi sedative inducând o stare de relaxare potrivită pentru un somn odihnitor. Aceasta este un sedativ natural cu efecte benefice în depresie, anxietate, epilepsie, spasmofilie şi atacuri de panică, dar şi în caz de iritabilitate nervoasă, surmenaj, vertij, isterie, stări melancolice.

Documente:

attachment Stopstres – prezentare