laxtotal - supliment natural

Cele mai frecvente cauze ale constipației sunt: alimentația necorespunzătoare săracă în fibre vegetale și bogată în grăsimi de origine animală, lipsa exercițiului fizic ceea ce determină încetinirea activității intestinale, consumul de medicamente adresate unor afecțiuni cronice, stresul, abuzul de laxative.

Laxtotal este o combinație optimă de extracte vegetale care contribuie la menținerea unui tranzit intestinal normal, acționând asupra chimismului, integrității și funcționării normale a mucoasei intestinului.

Nalba mare este o plantă cunoscută din antichitate, pentru proprietățile medicinale acestea fiind reflectate însuși în numele plantei care provine din limba greaca – “a vindeca “. Nalba este folosită în mod tradiţional pentru a vindeca iritarea mucoaselor.

Crușinul este folosit din cele mai vechi timpuri pentru efectul laxativ și chiar purgativ la doze mari datorat antracenozidelor conținute.

Tamarindus indica este o plantă originară din Africa tropicală. Preparatele de Tamarind sunt utilizate pentru proprietăţile laxative și antiflatulențe singure sau în combinații, precum și pentru efectele digestive și ca un remediu pentru icter și tulburările biliare.

Papadia reprezintă o plantă medicinală apreciată pentru proprietățile ei terapeutice: curață organismul, stimulează activitatea ficatului, vindecă diabetul. Rădăcinile de păpădie sunt considerate un remediu natural în tratamentul unor variate afecțiuni datorită acțiunii acestora asupra organismului: depurativă, sudorifică, diuretică, stimulatorie.

Datorită asocierii dintre extractele vegetale cu acțiune emolientă și cele care stimulează peristaltismul intestinal, LAXTOTAL este un laxativ ușor care nu irita intestinul, putând fi administrat și persoanelor cu afecțiuni hemoroidale.

Documente:

attachment Laxtotal – prezentare